Εσείς που βρίσκεστε όταν οι πελάτες σας ψάχνουν μέσω μηχανών αναζήτησης όπως το google???

Μπορείτε να βρεθείτε στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της google για λέξεις-κλειδιά που αφορούν την επιχείρησή σας επιτυγχάνοντας μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και αναγνωρισημότητα.
Για εσάς όμως που δεν γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι πλέον η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε υψηλές θέσεις στο google αρκεί να αναλογιστείτε τι θα γινόταν σε μια επιχείρηση αν δεν μπορούσε κάποιος πελάτης να την βρει ή να την επισκεφτεί. Το ίδιο συμβαίνει και με την εταιρική σας ιστοσελίδα.

Επίσης αξίζει να γνωρίζετε ότι “ .. μεγαλύτερο ποσοστό από το 90% των χρηστών σταματούν την αναζήτησή τους στην πρώτη σελίδα ”
Τι σημαίνουν λοιπόν όλα τα παραπάνω?? Εάν δεν βρίσκεστε στις πρώτες σελίδες τότε οι πιθάνότητες να σας βρουν υποψήφιοι νέοι πελάτες είναι πάρα πολύ μικρές. Χάνετε έτσι στοχευμένους πελάτες οι οποίοι ψάχνουν προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε και στρέφονται προς τυχόν ανταγωνιστές οι οποίοι είναι σε πολύ καλύτερη θέση.

Στη T.E.N. αναλαμβάνουμε να ανεβάσουμε το Site της επιχείρησής σας στην πρώτη σελίδα του Google, και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητά του.

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους μας S.E.O. analysts για να ενημερωθείτε πως μπορέιτε και εσείς να ανέβετε σε θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με εγγύηση αποτελεσματικότητας. Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι ή δεν τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας.
 

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks