Το προϊόν “Ten Business” αναπτύχθηκε από την Τ.Ε.Ν με πρωταρχικό στόχο την σωστή προβολή των επιχειρήσεων και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στο διαδίκτυο.

Περιλαμβάνεται ένα ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) μέσω του οποίου μπορείτε να παραμετροποιήσετε και να παρακολουθήσετε την ιστοσελίδα σας.

Το σύστημα, χρησιμοποιώντας μια βάση δεδομένων MySQL και την γλώσσα προγραμματισμού PHP για την διαχείριση και δημοσίευση περιεχομένου στον ιστό, εξασφαλίζει σωστή λειτουργία και ασφάλεια της ιστοσελίδας σας.

Λόγω της μεγάλης ευελιξίας το προϊόν απευθύνετε τόσο σε ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις με ισχυρή επαγγελματική δραστηριότητα.

Το πακέτο “Ten Business” περιέχει ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS (Content Management System) οι δυνατότητες του οποίου μπορούν να θεωρηθούν απεριόριστες. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από τις δυνατότητες του “Ten bysiness” CMS.

Διαχείριση Περιεχομένου
 H δημιουργία και διαχείριση των άρθρων όσο και η οργάνωση τους μέσα σε κατηγορίες δεν θα μπορούσε να είναι παρά μόνο μια απλή υπόθεση. Η σύνταξη τους γίνεται με τον εύχρηστο ενσωματωμένο κειμενογράφο (WYSIWYG) ο οποίος είναι παρόμοιος με το γνωστό σε όλους MS Word.


Διαχείριση Χρηστών
 Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης τόσο για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας όσο και για τους διαχειριστές της. Οι χρήστες μέσω του συστήματος μπορούν να αποκτήσουν δικαιώματα ως:
1) Απλά μέλη (registered members),
2) αρθρογράφοι (editors)
3) Διαχειριστές της ιστοσελίδας (administrators)

Διαχείριση Πολυμέσων
Οργανώστε τα αρχεία σας (φωτογραφείς, βίντεο) με πολύ απλές και συνοπτικές διαδικασίες σε κατηγορίες και υποκατηγορίες και προβάλετε τα με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε (π.χ. φωτογραφικό άλμπουμ).


Newsletter
Με την ενσωματωμένη υπηρεσία των newsletter οι εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν την επιλογή να λαμβάνουν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα νέα της εταιρείας.

Δημοσκοπήσεις και Έρευνες
Μέσω της πλατφόρμας η δημιουργία ηλεκτρονικών δημοσκοπήσεων και δειγματοληπτικών ερευνών είναι πιο εύκολη από ποτέ . Με απλά βήματα επιλέξτε την ερώτηση και τις πιθανές απαντήσεις που θέλετε να υποβάλετε στους επισκέπτες σας και δημοσιεύστε την στην ιστοσελίδας σας συγκεντρώνοντας τα στατιστικά επιθυμείται.

Διαχείριση Γλώσσας
Η δημιουργία πολυγλωσσικής ιστοσελίδας γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, δίνοντας την δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση σας σε παραπάνω από μια γλώσσες, επιτυγχάνοντας έτσι την παρουσίαση των υπηρεσιών-προϊόντων σας σε ένα ευρύτερο κοινό.

 

Εφαρμογή

 Το σύστημα χρησιμοποιεί ανοιχτού κώδικα βραβευμέες εφαρμογές όπως το Joomla & το Wordpress η οποία θεωρούνται τα καλύτερα CMS, διότι οι επιλογές τους συνεχώς αυξάνονται και ταυτόχρονα παραμένουν εξαιρετικά ευέλικτα και φιλικά ως προς τον χρήστη. Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον επιχειρηματικής κλίμακας αφού οι δυνατότητες τους είναι απεριόριστες.

Γλώσσες Προγραμματισμού και Βάση Δεδομένων

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων (MySQL) και μια γλώσσα συγγραφής σεναρίων (PHP), εξασφαλίζεται η σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας .

     

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η Τ.Ε.Ν. σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παροχής φιλοξενίας website και καταχώρησης ονομάτων σας προσφέρει ολοκληρωμένες, ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις Web Hosting, με γρήγορη και αδιάλειπτη πρόσβαση που ξεπερνάει το 99.9%. Oι λύσεις που προσφέρουμε ποικίλουν από οικονομικά πακέτα εώς πακέτα τύπου dedicated servers’ ενώ συνάμα δίνεται η δυνατότητα για έκδοση πιστοποιητικών ssl.

     
 

 

 

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks