Οργανισμοί, ξενοδοχεία αλλά και επιχειρήσεις εξαρτόνται από το Internet για την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών. Χωρίς το Διαδίκτυο, οι εργασίες γίνονται πολύπλοκες και δαπανηρές και σε αυτό το σημείο είναι όπου True Load Balancer μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή πρόσβαση στο Internet, διατηρώντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος υπό έλεγχο.
Μέσω των Load Balacer είναι δυνατή η χρήση πολλαπλών αλλά και ταυτόχρονων πολλαπλών συνδέσεων για να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση και το uptime. Η μη αξιόπιστη πρόσβαση στο Internet αντικαθίσταται με γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση όλες τις ώρες.

  • Απλότητα

Η ΤΕΝ προσφέρει ένα πραγματικό Layer-2 Load Balancer, επιτρέποντας ένα νέο επίπεδο απλότητας. Το βασικό πλεονέκτημα αυτού του στρατηγικού σχεδιασμού του προϊόντος είναι η απρόσκοπτη εφαρμογή της εξισορρόπησης φορτίου στο νέο περιβάλλον καθώς δεν απαιτούνται αλλαγές στα υπάρχοντα συστήματα, όπως firewalls, VPN και δρομολογητές. Αυτό μεταφράζεται σε άμεση εξοικονόμηση δαπανών αφού η διασύνδεσή του στις εφαρμογές είναι συντομότερη και ασφαλέστερη.

  • Επιδόσεις

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη σωστή λύση για τις ανάγκες τους, χωρίς να θυσιάσουν την απόδοση. Ακόμη και το entry-level μοντέλο προσφέρει επιδόσεις enterprise-class και λειτουργίες που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού σε αυτή την κατηγορία προϊόντων, και σε αυτή την τιμή. Θα βρείτε gigabit-class ταχύτητες με παράλληλα ταυτόχρονα concurrent sessions.


 

 

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks