Ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) χαρακτηρίζεται ένα δίκτυο, στο οποίο η επικοινωνία και η μεταφορά πληροφοριών γίνεται χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα και χωρίς την χρήση ενσύρματων μέσων.Το ασύρματο δίκτυο μπορεί να προσφέρει ότι και ένα ενσύρματο δίκτυο όπως πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανταλλαγή δεδομένων και φωνής παρέχοντας επιπλέον πλεονεκτήματα όπως:

• Φορητότητα: Δυνατότητα πρόσβασης σε πραγματικό χρόνο στο δίκτυο ακόμα και όταν δεν βρίσκεσαι στο γραφείο.
• Ευκολία Χρήσης: Στις μέρες μας οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα διαθέτουν ενσωματωμένη την τεχνολογία Wi-Fi που απαιτείται για την σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο (WLAN).
• Ευκολία εγκατάστασης: Η εγκατάσταση ενός ασύρματου δικτύου μπορεί να γίνει γρήγορα και οικονομικά ακόμα και σε χώρους που είναι αδύνατη η καλωδίωση (αποθήκες, εγκαταστάσεις).
• Κλιμάκωση – Επέκταση Δικτύου: Τα ασύρματα δίκτυα ακολουθώντας τις ανάγκες τις επιχείρησης σας μπορούν να τροποποιηθούν και να επεκταθούν κατά κανόνα με τον υπάρχοντα εξοπλισμό για τις καλύψουν.
• Ασφάλεια: οι Αναβαθμισμένες δυνατότητες της ασύρματης τεχνολογίας (Wi-Fi) παρέχουν πρόσβαση των δεδομένων της επιχείρησης σας μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Το πιο σημαντικό στον σχεδιασμό ασύρματων δικτύων είναι η αρχική μελέτη που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο. Πάρα πολλά ασύρματα δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε ή χρησιμοποιούνται πάρα πολλά AccessPoints, λόγω λάθους σχεδιασμού. Οι εξιδεικευμένοι μας μηχανικοί συνδυάζουν την εμπειρία τους μαζί με επαγγελματικά εργαλεία μετρήσεων ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα λειτουργικό δίκτυο παραμετροποιημένο στις ανάγκες του πελάτη στο μικρότερο δυνατό κόστος. Η ΤΕΝ παρέχει στον ιδιώτη και την επιχείρηση ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες ασύρματης δικτύωσης. Ειδικότερα η Τ.Ε.Ν μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός ασύρματου δικτύου ξεκινώντας από το στάδιο της μελέτης και καταλήγοντας στην εγκατάσταση σε ξενοδοχεία (κοινόχρηστοι χώροι και δωμάτια), γραφεία, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και βιομηχανικοί χώροι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε χαμηλού κόστους λύσεις και υψηλού επιπέδου εξοπλισμό.
Για την πραγματοποίηση των ασύρματων δικτύων (Wi-Fi) χρησιμοποιούμε προΙόντα των εταιριών Cisco, Ubiquiti, Ruckus, Lightpointe καθώς επίσης και την δικιά μας σειρά Access Point (Κωδική ονομασία Sky-link) τα οποία ανταγωνίζονται τις προαναφερθήσες εταιρίες. Αναλυτικότερα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Sky-link εδώ

cisco ubiquiti ruckus lightpointe netgear

 

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks