Στις μέρες μας κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαίο η παρακολούθηση χώρων όπως είσοδοι-έξοδοι σπιτιών και γραφείων, ξενοδοχειακοί χώροι, βιομηχανίες, καθώς επίσης και συνολική παρακολούθηση χώρων κατά την διάρκεια της νύχτας ή κατά την διάρκεια απουσίας από κάποιον συγκεκριμένο χώρο όπως τα εξοχικά.

Οι IP κάμερες υπερτερούν των αναλογικών σε πολλούς τομείς. Τα πιο βασικά πλεονεκτήματά τους είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένες σε κάποιον υπολογιστή ή κάποιο DVR αφού μπορούν να λειτουργούν σαν αυτόνομα συστήματα και δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε καλωδίωση εκ νέου αφού μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ήδη υπάρχουσα καλωδίωση του δικτύου σας.

Μερικά ακόμα πλεονεκτήματα είναι τα κάτωθι:

1. Αποστολή email σε περίπτωση κίνησης στον χώρο που βρίσκονται.

2. Διαχείριση όλων των καμερών από οποιονδήποτε υπολογιστή (εντός και εκτός δικτύου).

3. Δυνατότητα παρακολούθησης μέσω web ή ακόμα και μέσω κινητού

4. Νυχτερινή λήψη με πολύ ισχυρά LEDs.

5. Λόγω του ότι οι περισσότερες είναι megapixel τα επίπεδα ψηφιακού ζουμ είναι εκπληκτικά.

6. Μπορεί να είναι είτε ενσύρματες είτε ασύρματες.

7. Λειτουργία μέσω πρωτοκόλλου POE (ένα καλώδιο για τροφοδοσία, δεδομένα & ήχο) με δυνατότητα σύνδεσης έως και 100μ χρησιμοποιώντας καλώδιο κατηγορίας CAT 6.

8. Αμφίδρομος ήχος.

9. Ψηφιακές έξτρα είσοδοι-έξοδοι για την σύνδεσή τους με συναγερμούς, τηλεφωνικά κέντρα ή ακόμα και φώτα.

10. Δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων σε FTP εκτός των εγκαταστάσεων.

11. Εξαιρετικά επίπεδα αντοχής από βανδαλισμούς, θερμοκρασία και νερό.

12. Δυνατότητα πρόσβασης και παρακολούθησης των καμερών από πολλαπλούς χρήστες.

Τα πλεονεκτήματα των IP καμερών εκτός του ότι υπερτερούν σε πολλά σημεία ακολουθούν και τις τάσεις της τεχνολογίας , και αφού το μέλλον είναι ψηφιακό δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μην εγκαταστήσετε ΙΡ κάμερες στον χώρο σας.

H ΤΕΝ όντας προμηθευτής και System Integrator για δίκτυα καμερών μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αφού είναι η κύρια υπεύθυνη για όλη την φάση του έργου, από την τεχνική μελέτη και την παραγγελία μέχρι την εγκατάσταση και την υποστήριξη, ακόμα και μετά το πέρας του έργου.

vivotek Eneo logohikvision-logoIPCorder logocnb

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks