Σύμφωνα με την έρευνα από το Hotels.com με τίτλο “Παροχές στο 2013”, το Wi-Fi είναι η πιο σημαντική τέρψη για το ξενοδοχείο. Το 34% των ταξιδιωτών αναψυχής, δήλωσαν ότι το δωρεάν Wi-Fi ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα παράγοντας για την επιλογή ενός ξενοδοχείου, ενώ το 56% των επιχειρηματιών ταξιδιωτών, δήλωσε ότι το δωρεάν Wi-Fi ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα λόγος που έμειναν σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου χρησιμοποιούν FaceTime ή Skype για να έχουν ζωντανό βίντεο chat με τους φίλους, τις οικογένειες ή τους πελάτες. Μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν video streaming HD και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω Wi-Fi-enabled κινητών συσκευών. Ως εκ τούτου, δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι εκτός από την παροχή Wi-Fi, η απόδοση των υπηρεσιών Wi-Fi γίνεται πρότυπο στη βιομηχανία της φιλοξενίας.
Είτε απολαμβάνοντας τις διακοπές είτε κάνοντας επαγγελματικά ταξίδια σε ξενοδοχεία, οι επισκέπτες είναι αυστηροί για την υπηρεσία Διαδικτύου, αναμένοντας δωρεάν και αξιόπιστη πρόσβαση Wi-Fi. Οι διακοπές στο σήμα του Wi-Fi δεν είναι αποδεκτές, και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Ως αποτέλεσμα, τα ξενοδοχεία θα υποστούν την απώλεια των επαναλαμβανόμενων πελατών. Για να ξεπεραστούν τα ανωτέρω προβλήματα και να διατηρηθεί σε υψηλή ποιότητα το Wi-Fi, είναι αναγκαίο ένα διαχειριζόμενο ασύρματο LAN δίκτυο.

Εύκολη Guest Wi-Fi πρόσβαση
Σε πολλούς δημόσιους χώρους η δυνατότητα να παρέχεται εύκολη πρόσβαση ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ χωρίς οι χρήστες να χρειάζεται να εισάγουν τα στοιχεία σύνδεσης είναι ένα πολύ επιθυμητό χαρακτηριστικό. Για τις οργανώσεις που προσφέρουν Wi-Fi υπηρεσία, η δημιουργία λογαριασμών πελατών μπορεί να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία, ειδικά αν υπάρχει ένα τεράστιος αριθμός επισκεπτών κάθε μέρα. Οι πύλες hotspot HSG επιτρέπουν στους διαχειριστές δικτύων να προσφέρουν στους επισκέπτες μια εύκολη μέθοδο για να συνδεθούν. Οι επισκέπτες πρέπει μόνο να εισάγουν τη διεύθυνση e-mail τους πριν αποκτήσουν πρόσβαση στο Internet. Επιπλέον, οι λογαριασμοί πελατών μπορούν να περιορίζοντται από το χρόνο, και να έχουν το ίδια ολοκληρωμένο προφίλ ελέγχου πρόσβασης ως τακτικοί χρήστες (π.χ. περιορισμούς εύρους ζώνης, κανόνες firewall, κλπ).


Micros Opera PMS Integration
Για την ξενοδοχειακή βιομηχανία, ο ρόλος των PMS είναι να μειώσουν την επιβάρυνση στο προσωπικό της πληροφορικής και το προσωπικό του ξενοδοχείου. Τα PMS είναι συνήθως ολοκληρωμένα λογισμικά που διαχειρίζονται μια ποικιλία επιχειρησιακών καθηκόντων, όπως κρατήσεις επισκεπτών, στοιχεία πελατών και τιμολόγηση δωματίων. Τα wireless LAN έρχονται με μια ενσωματωμένη διεπαφή με Micros Opera PMS, καθιστώντας αυτοματοποιημένη την χρέωση για την τη διαδικασία παροχής Wi-Fi για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Γιατί να λειτουργούν δύο συστήματα, όταν το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι ένα;


Role-based Πολιτική
Είτε παρέχετε Wi-Fi σε ένα ξενοδοχείο, ένα νοσοκομείο, ένα κτίριο γραφείων, ή ακόμα και μια αποθήκη, είναι συνήθως αυτονόητο να θέλετε να διαχωρήσετε τους δυνητικούς χρήστες σε διάφορους ρόλους με διαφοροποιημένες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, το προσωπικό του ξενοδοχείου να μην μπορεί να χρησιμοποιεί το Facebook κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, ενώ οι επισκέπτες να μην επιτρέπεται να υπερβααίνουν ένα ορισμένο ποσό του εύρους ζώνης (download limit). Oι περιορισμοί πρόσβασης μπορούν να επιτευχθούν με τον καθορισμό των ρόλων με διαφορετικές πολιτικές, που να ισχύούν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Μεμονωμένοι κανόνες στο Firewall

Μερικές φορές, δεν είναι απλά αρκετό για να περιοριστεί το traffic. Ένα κατάστημα καφέ μπορεί να θέλουν να μπλοκάρει συγκεκριμένες ιστοσελίδες που είναι γνωστό ότι είναι παράνομες. Επιχειρήσεις μπορεί να χρειαστεί να απαγορεύσουν την πρόσβαση στο Facebook κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Οι απαιτήσεις είναι το ίδιο - οι διαχειριστές δικτύων χρειάζονται μια μέθοδο για την παρεμπόδιση ή μη συγκεκριμένων υπηρεσιών-ιστοσελίδων. Δημιουργώντας Firewall προφιλ, εφαρμογές που χρησιμοποιούν συγκεκριμένες θύρες είναι δυνατόν να αποκλειστούν, και μπορεί να εμποδίζεται η πρόσβαση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, η πραγματική αξία πίσω από τα firewall προφίλ είναι η ικανότητά του να εκτελέσει ατομικούς κανόνες πάνω από το συνολικό προφίλ που έχει οριστεί.
 

 

 

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks