Το προϊόν "TEN WEB Hotelier" αναπτύχθηκε με γνώμονα την προβολή ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων στο διαδίκτυο.

Αγοράζοντας αυτό το πακέτο αποκτάτε μια άρτια δομημένη εικαστική ιστοσελίδα για την επιχείρησή ενώ ταυτόχρονα συμπεριλαμβάνεται και ένα ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) μέσω του οποίου μπορείτε να παραμετροποιήσετε και να παρακολουθήσετε την ιστοσελίδα σας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν τις υπηρεσίες που προσφέρετε, να περιηγηθούν στους χώρους του ξενοδοχείου μέσω της εικονικής περιήγησης, να ελέγξουν την διαθεσιμότητα και να πραγματοποιήσουν κρατήσεις δωματίων και τέλος να υποβάλλουν κάποια ερώτηση μέσω e-mail. Το μεγαλύτερο όμως ίσως προτέρημα είναι η δημιουργία ενός πολυγλωσσικού site με σκοπό την παγκόσμια πελατεία και όχι μόνο την ελληνική.

Το σύστημα, χρησιμοποιώντας μια βάση δεδομένων MySQL και την γλώσσα προγραμματισμού PHP για την διαχείριση και δημοσίευση περιεχομένου στον ιστό, εξασφαλίζει σωστή λειτουργία και ασφάλεια της ιστοσελίδας σας.

"Η προώθηση, μέσω διαδικτύου, υπηρεσιών και επιχειρήσεων έχει καταλάβει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το εκμεταλευτείται προς δικό σας όφελος. Αποκτήστε γρήγορα και απλά την δική σας ξενοδοχειακή ιστοσελίδα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ μικρό κόστος.»

efarmogi

Εφαρμογή

Το σύστημα χρησιμοποιεί την ανοιχτού κώδικα βραβευμένη εφαρμογή Joomla η οποία θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα CMS, διότι οι επιλογές του συνεχώς αυξάνονται και ταυτόχρονα παραμένει εξαιρετικά ευέλικτο και φιλικό ως προς τον χρήστη. Μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον επιχειρηματικής κλίμακας αφού οι δυνατότητες του είναι απεριόριστες.

Γλώσσες Προγραμματισμού και Βάση Δεδομένων

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων (MySQL) και μια γλώσσα συγγραφής σεναρίων (PHP), εξασφαλίζεται η σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας .

php       mysql

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

hostingΗ Τ.Ε.Ν. σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παροχής φιλοξενίας website και καταχώρησης ονομάτων σας προσφέρει ολοκληρωμένες, ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις Web Hosting, με γρήγορη και αδιάλειπτη πρόσβαση που ξεπερνάει το 99.9%. Oι λύσεις που προσφέρουμε ποικίλουν από οικονομικά πακέτα εώς πακέτα τύπου dedicated servers' ενώ συνάμα δίνεται η δυνατότητα για έκδοση πιστοποιητικών ssl

 

verysign     geotrust

Το πακέτο "TEN WEB Hotelier" περιέχει ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS (Content Management System) οι δυνατότητες του οποίου μπορούν να θεωρηθούν απεριόριστες. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από τις δυνατότητες του CMS.


content managementΔιαχείριση Περιεχομένου

H δημιουργία και διαχείριση των άρθρων όσο και η οργάνωση τους μέσα σε κατηγορίες δεν θα μπορούσε να είναι παρά μόνο μια απλή υπόθεση. Η σύνταξη τους γίνεται με τον εύχρηστο ενσωματωμένο κειμενογράφο (WYSIWYG) ο οποίος είναι παρόμοιος με το γνωστό σε όλους MS Word.

user add

Διαχείριση Χρηστών

Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης τόσο για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας όσο και για τους διαχειριστές της. Οι χρήστες μέσω του συστήματος μπορούν να αποκτήσουν δικαιώματα ως:
1) Απλά μέλη (registered members),
2) αρθρογράφοι (editors)
3) Διαχειριστές της ιστοσελίδας (administrators)

multimediaΔιαχείριση Πολυμέσων

Οργανώστε τα αρχεία σας (φωτογραφείς, βίντεο) με πολύ απλές και συνοπτικές διαδικασίες σε κατηγορίες και υποκατηγορίες και προβάλετε τα με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε (π.χ. φωτογραφικό άλμπουμ).

newsletterNewsletter

Με την ενσωματωμένη υπηρεσία των newsletter οι εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν την επιλογή να λαμβάνουν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα νέα της εταιρείας.

pollsΔημοσκοπήσεις και Έρευνες

Μέσω της πλατφόρμας η δημιουργία ηλεκτρονικών δημοσκοπήσεων και δειγματοληπτικών ερευνών είναι πιο εύκολη από ποτέ . Με απλά βήματα επιλέξτε την ερώτηση και τις πιθανές απαντήσεις που θέλετε να υποβάλετε στους επισκέπτες σας και δημοσιεύστε την στην ιστοσελίδας σας συγκεντρώνοντας τα στατιστικά επιθυμείται.

globeΔιαχείριση Γλώσσας

Η δημιουργία πολυγλωσσικής ιστοσελίδας γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, δίνοντας την δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση σας σε παραπάνω από μια γλώσσες, επιτυγχάνοντας έτσι την παρουσίαση των υπηρεσιών-προϊόντων σας σε ένα ευρύτερο κοινό.

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks