Το σημαντικότερο προσών μιας εταιρίας είναι οι εργαζόμενοί της, αφού αυτοί είναι οι άνθρωποι που επικοινωνούν με τους πελάτες. Η ΤΕΝ αποτελείται από ανθρώπους με σημαντική τεχνική κατάρτιση στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και δικτύων με βασικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας καθώς επίσης και την παρακολούθηση της αγοράς στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες. Ανά διαστήματα η εταιρία προσλαμβάνει νέους και έμπειρους ανθρώπους κυρίως τεχνικής κατεύθυνσης ανάλογα με τις ανάγκες της.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας αυτήν την χρονική στιγμή 

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να καταχωρήσουμε το βιογραφικό σας στην βάση δεδομένων μας και να χρησιμοποιηθεί όταν αυτό κριθεί απαραίτητο μπορείτε να μας το στείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θέτοντας ως θέμα: "Βιογραφικό Σημείωμα του ............. (το όνομά σας)".

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks